tiistai 5. helmikuuta 2013

Tuettu

Meidän hakemus hyväksyttiin. Koska tuettuun hintaan toteutettu hoidon ajankohta on tammikuusta toukokuun loppuun, antaa se hieman osviittaa tämän päivän keskusteluun lääkärin kanssa.

Eilen keskusteltiin miehen kanssa lenkillä kummankin lähtökohdista lääkärin kanssa käytävään keskusteluun. Molemmilla on vielä uskoa, ja nyt halutaan kuulla faktoja ammattilaiselta ilman (meidän) tunteiden aiheuttamia mahdollisia vääristymiä. Minulla oli vielä miestäkin enemmän toiveissa sellaisen ihanteellisen tilanteen ja olosuhteiden läpikäyminen, miten me voidaan parhaalla mahdollisella tavalla valmistautua tulevaan hoitoon. Miehellä oli tavoitteissa kuulla, mitkä meidän realistiset mahdollisuudet ovat. Lämpenipä keskusteluissa jopa usean alkion siirtoonkin, jos sillä vaan onnistuminen saataisiin.

Hienoa on, että meitä tuetaan jatkamaan. Me ollaan tuettuja! Kaikki on plussaa (LOL!).

3 kommenttia:

 1. Hieno juttu tuo tuki! Paljon tsemppiä tulevaan hoitoon. Kuulostat paljon positiivisemmalta kuin aikaisemmin.

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu! Kiva kuulla että asiat ovat edenneet nuon hyvin ja olen samaa mieltä edellisen kanssa että kuulostat hyvin positiiviselta. Kovasti jaksamista tuleviin hoitoihin! :)

  VastaaPoista
 3. Olen hirveän tyytyväinen tähän, onhan 20 % noista summista jo ihan huomattava etu. Kiitos teille molemmille tsempeistä, olo on jo paljon parempi ja päivä-päivältä mennään eteenpäin. Alkioiden kuolemisen jälkeen reaktio oli niin raju, että ehkä se myös nopeutti siitä toipumista. Mene ja tiedä..

  Tottahan se on hyvä muistaa, että en ole yksin tässä tilanteessa ja miehen jaksaminen on ehtälailla määräävä tekijä hoitoihin lähtemiseen. Pelkkä minun positiivisuuteni ei riitä.

  Ihan hyvällä mielin tässä kuitenkin kevättä odotellaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!